Koolituskeskus Tungal 2017. aasta tegevusnäitajad on avaldatud

Tegelikult on hästi mõnus kui saad teha erinevaid vaimseid tegevusi. Unistamine on tore ja planeerimine on vahva. Jooksvalt tekkivatele sisenditele avatud tegutsemine ise on enam kui põnev. Aga väga tore on aeg-ajalt ka lihtsalt seisatuda ja vaadata tagasi ning mõelda senitehtu üle.

Niikuinii me analüüsime pidevalt oma tegevust ja teeme sellest järeldusi. Täpselt samamoodi nagu üksikisikud, teevad seda ka täienduskoolitusasutused. Kui ei oleks kehtestatud raami, arvutaksime me oma tulemusi ilmselt igaüks pisut erimoodi. Tõenäoliselt me seda lisaks kohustustele ka teeme. Kuid omamoodi huvitav on ennast mahutada ka tegevusnäitajate raami sisse ja sellest lähtuvalt aru anda. Õnneks, on tegemist lihtsa protseduuriga ning kui kogu eeltöö õppekavade ja andmekogudega on tehtud, on vaja lihtsalt olla järjekindel ja täpne. Tulemused ise on huvitavad lugeda.

Ehkki ametlikult kehtestatud möödunud aasta tegevusnäitajate esitamise tähtaeg on alles 31. märts, esitasime meie omad arvud juba ära. Mis täna tehtud, see homme hooleta.

Täpsemate andmetega on võimalik tutvuda 2017. aasta tegevusnäitajate alamlehe kaudu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.