Erinevad täiskasvanute sihtrühmad – kellele neist läheneda andragoogiliselt?

VII Koolitajate mittekonverents: andragoogika praktikas toimus 18.05.2021 kell 10.00-16.30.

Riina Kütt viis läbi töötoa pealkirjaga “Erinevad täiskasvanute sihtrühmad – kellele neist läheneda andragoogiliselt?”

Töötoa sisukirjeldus:

Avame andragoogikale omistatud erinevaid tähendusi ning uurime, milline on andragoogika kitsas ja milline lai perspektiiv. Määratleme peamised omadused, mis iseloomustavad andragoogilist mudelit. Uurime, millistest komponentidest koosneb täiskasvanuharidus ja kellest moodustuvad erinevad täiskasvanud õppijate sihtrühmad. Võrdleme täiskasvanud õppijate sihtrühmi andragoogilise mudeli karakteristikutega. Teeme järeldusi selle osas, kuivõrd vastab andragoogiline mudel meie vajadustele ja kellele täiskasvanud õppijatest saab ja tasub läheneda andragoogiliselt. Saame teada, kas meile antud lubadused täiskasvanud õppijast kui enesearengu subjektist peavad vett või mitte. Teeme kõike lubatut vaid 45 minutiga ning osalejad võivad seetõttu ja selle tulemusena pretendeerida “nanokraadile andragoogikas”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.