2016. aasta tegevusnäitajad

Uus aasta ja uus koolitushooaeg on alanud ning lisaks edasisite plaanide seadmisele on aeg teha ka kokkuvõtteid.

Vastavalt Täiskasvanute koolituse seaduse § 8 lg 5-le peab  iga majandustegevusteate esitanud ja EHIS-es registreerunud täiendkoolituse asutus avaldama oma tegevusnäitajad eelmise aasta kohta hiljemalt jooksva aasta 31. märtsiks.

Kuna Koolituskeskus Tungal on hoogsalt alustanud ja tulemusi on, mida ette näidata, ning mis täna tehtud, see homme hooletu, avaldasime täna läbi EHIS-es oma tegevusnäitajad. Koolituskeskus Tungal aitas 2016. aastal “oma katuse all” õppida kokku 54 inimesel. Lisaks veel koostöös teiste asutustega tehtud koolitused umbes samas mahus, mille kohta annavad aru nemad. Aruande numbrid muutuvad tähenduslikumaks, kui teada, et kogu meie poolt läbi viidud õpe toimub väikerühmades ja on väga isikliku lähenemisega.

Ütlen igaks juhuks juurde ka seda, et andmete üleslaadimine ise polnud just kõige sujuvamate protseduuride killast. Süsteem on uus ja selle sees on palju arendamist vajavaid nüansse. Ka meil on veel üks protsess arendajatega pooleli ja jääb vaid üle soovida jõudu kõigile neile sadadele täiendkoolituse asutustele, kes neil päevil oma andmetega sama “kindlust” ründavad 🙂

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.