Tulõtungal Vikerraadios

Nii see kipub olema, et üks ei jääb teiseta ja teine kolmandata.

Kuna OÜ Tulõtungal nimetati võitjaks ilusate emakeelsete ärinimede võistlusel „Ehe Eesti – Eesti ettevõttele eesti nimi“ aasta uustulnuka kategoorias, siis kajastati seda uudist õige mitmel rindel. Ka Vikerraadio keelesaates.

Saade ise väärib muidugi tervikuna kuulamist, aga ainult Tulõtungla käekäigust huvitatutele annan vihje, et kuulama võib asuda, kui saade on jõudnud 25 minuti 30 sekundi peale.

Kuna autor otsustas, et just minust tehtud foto peab ilmestama saate lehekülge, siis ütlen igaks juhuks juurde, et Naiskodukaitse vormi kannan ma intervjuu andmise ajal seepärast, et pidin ERR stuudiost kohe Eesti Naisteühenduste Ümaralaua poolt korraldatud konverentsile Naiskodukaitset esindama minema ja kostüümivahetuse aega lihtsalt ei olnud.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.