Mitteformaalset ja informaalset õppimist väärtustades

Mõni aeg tagasi, siis kui Euroopa täiskasvanuõppe elektroonilisel platvormil (EPALE) oli käimas mitteformaalse ja informaalse õppe väärtustamise ja kajastamise nädal, andsin ka mina sellesse oma panuse. Kirjutasin ühe artikli, milles mõtisklesin kõnealuste õppimisvormide üle Naiskodukaitses.

Eile oli Naiskodukaitse asutamise 89 aastapäev ja täna tähistati seda sündmust Kuressaares piduliku kogunemisega. Otsustasin niisuguse tähtsa päeva puhul lisada viite sellele postitusele ka siia blogisse.

Mitteformaalsest ja informaalsest õppimisest Naiskodukaitse näitel EPALE blogis.

 

Mina Naiskodukaitse keskkogu juhatamas. Foto Taive Kuuse

Riina koosolekut juhtimas

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.