Ehe Eesti!

Lõpuks jõudsin ära oodata! 🙂

Olen juba päris pikka aega vaevelnud selle käes, et Eesti ettevõtted kannavad üha enam mitte-eestikeelseid nimesid. Aga nüüd on õhus hea uudis – käimas on kampaania väärtustamaks eestikeelseid ettevõttenimesid.

Eheda Eesti ettevõttenime auhinda annavad välja Eesti keelenõukogu ja Emakeele Selts ja täiendavad infot saab lugeda siit.

Veidi taustaks ka 🙂 Kui nägin umbes aasta tagasi seda toidukoha nime, pidin kohe seisatama ja mõistatama, millega on tegu. Mida rohkem nägin ma selliseid firmanimesid seda tundlikumaks muutusin ma Eestis üha leviva estinglishi suhtes 🙂

IMG_20151012_125640

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.