2020. aasta tegevusnäitajad

2020. aasta läheb läheb kindlasti üldises plaanis ajalukku ühe väga erilise aastana ja see erilisus ei möödunud jälge jätmata ka meist. Kuna seni on meie koolitused olnud disainitud peamiselt auditoorselt toimuva õppena, siis olime lausa kaks korda olukorras, kus õppe läbiviimine oli riiklikul tasandil keelatud. Kui see ei ole väljakutse, siis mis see väljakutse üldse on?!? 🙂

Hoolimata piirangutest oli aasta tegelikult ikkagi väga viljakas ja tore. Viisime läbi peamiselt suurema mahuga koolitusi ja neil kõigil olid suurepärased tulemused. Osadel koolitustel õppinute muljeid ja mõtteid on võimalik lugeda meie blogist.

Kokku viisime algusest lõpuni läbi kolm 58 ak t mahuga koolitust ja ühe 24 ak t mahus koolituse. Pikemad lõppesid väljundite hindamise ja tunnistuse väljastamisega, lühemal koolitusel väljundite hindamist ei toimunud.

Koolituskeskus Tungal 2020. aasta tegevusnäitajatega on võimalik tutvuda Eesti Hariduse Infosüsteemi avaliku vaate vahendusel.

Lisaks iseloomustas aastat tulemuslik ja vastastikku rikastav koostöö teiste täienduskoolitusasutustega, kelle tegevusnäitajates kajastub kaudselt ka meie panus.

Õppijad tänavad meid alati heade sõnade sageli ka armsate kingitustega. Meie ütleme suur aitäh kõigile oma õppijatele ning soovime neile mõnusat elukestvat õppimist!